Tuesday, October 05, 2004

Sushi voor een appel en een ei

Restaurant: Kirin
Adres: Aragon, 231 bis
Bijzonder: Onbeperkt Sushi eten vanaf 8 Euro

Sushi duur? Welnee, bij Kirin kan je 's middags onbeperkt sushi's en wat andere eetbare spulletjes van de loopband afhalen voor slechts 8 Euro (exclusief de drankjes natuurlijk). Als je 's avonds of in het weekend gaat dan kost hetzelfde onbeperkte vreetgedrag 12 Euro'tjes.

En is het dan te eten? Jazeker wel, prima spul. Natuurlijk zijn er nog veel betere Japanse restaurants. Natuurlijk zijn er Japanse restaurants met een veel uitgebreider assortiment, maar ja, de kosten zijn dan ook veel hoger.

Dat doet me bijvoorbeeld denken aan El Japones. Menig Barcelonees spreekt vol bewondering over dit typische concept restaurant van de Tragaluz groep. Maar menig Barcelonees heeft dan ook blijkbaar geen verstand van Sushi. Althans de keer dat wij er aten was de rijst absoluut niet op beet en was die lekkere Japanse sushi rijst azijn smaak ver te zoeken. Bij El Japones betaal je dan ook voor de schitterende en strakke inrichting. Het eten echter, zou voor die prijs wel een stukje beter kunnen. Bijvoorbeeld minstens op het niveau van Kirin.

Viva Kirin, de sushimaker voor de kleine portemonnee!

Sushi smakelijk,
Smullende Michel



0 Comments:

Post a Comment

<< Home